Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát olajon, üvegesre piríjuk, majd rádobjuk a darált húst és lepirítjul. Öntünk egy kis vizet a húsra és hagyjuk egy kicsit főni. Közben rátesszük a sót és a fokhagymát. Kikevejük a házi paradicsomlevet a paprikakrémmel, a mustárral, a piros arannyal, a pirospaprikával, a kurkumával, a majorannával és a borssal. Ha a hús megfőtt, hozzáadunk egy kis vizet és a fűszerezett paradicsomlevet, majd felfőzzük. Kifőzünk hozzá egy zacskó tésztát és már tálalhatjuk is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.03.24 13:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát olajon, darált húst, kicsit főni, házi paradicsomlevet, piros arannyal, fűszerezett paradicsomlevet, zacskó tésztát, paradicsomlevet, paradicsomlevet, pirospaprikával, paprikakrémmel, paradicsomlé, majorannával, pirospaprika, paprikakrém, fűszerezett, tálalhatjuk, lepirítjul, pirosarany, fokhagymát, hozzáadunk, kurkumával, Kikevejük, mustárral, rátesszük, felfőzzük, fokhagyma, majoranna, üvegesre, arannyal, rádobjuk, Kifőzünk, hagyjuk, darált, hagyma, gerezd fokhagyma, paprikakrém, mustár, pirosarany, pirospaprika, étolaj, csipet kurkuma, csomag majoranna, üveg paradicsomlé, fekete bors, zacskó tészta,
|
|
|
|
|